ValueA werkt samen met Open Circle Solutions

24 maart 2017 - ValueA, het innovatieve smart grid softwarebedrijf, heeft vandaag de samenwerking met Open Circle Solutions aangekondigd. Open Circle Solutions is een innovatief en toonaangevend softwarebedrijf met focus op mobiele apps en integratie van applicaties en eindgebruikersapparaten.

"We zijn erg trots op deze samenwerking en strategische alliantie", zegt Richard Bosgraaf, medeoprichter en CEO van ValueA. "Open Circle Solutions is een snel groeiend bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technologie voor de integratie van applicaties en eindgebruikersapparaten. Deze samenwerking stelt ValueA in staat om sneller dan ooit mobiele apps te leveren.". ValueA zal zich richten op het strategische niveau van toonaangevende nutsbedrijven om hen te helpen de waarde van het slimme elektriciteitsnet te realiseren.

Neem voor meer informatie contact op met info@valuea.org.

Over ValueA: ValueA is een adviesbureau voor bedrijfs- en IT-toepassingen en de bedenker van het ValueA Accelerator Framework™. ValueA biedt flexibele, schaalbare en betaalbare business accelerators voor bedrijven in de nutssector. ValueA richt zich voornamelijk op de nutsmarkt. Wij leveren high-end business accelerators voor energieleveranciers, netwerkbedrijven, meterbedrijven en waterbedrijven. ValueA is opgericht in 2014 en particulier eigendom. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Ga voor meer informatie naar www.valuea.org.

Mediacontacten
Richard Bosgraaf
Telefoon: 31 6 130 76 744
E-mail: info@valuea.org