ValueA kondigt Accelerator Dashboards aan

ValueA kondigt Accelerator Dashboards aan - een geavanceerd platform dat is gebouwd voor het slimme elektriciteitsnet. Toonaangevende nutsbedrijven werken samen met ValueA om een uitgebreide Smart Grid-strategie te implementeren.

26 oktober 2022 - ValueA, de krachtige business accelerator en smart grid softwareleverancier, kondigt vandaag de release aan van de accelerator dashboards, het volgende generatie platform voor geavanceerde smart grid analyses. ValueA is ontworpen als een uitgebreide front-end oplossing voor smart grid implementaties en is de oplossing voor de smart grid industrie die bewezen heeft op grote schaal zakelijke waarde te leveren.

"Energie-efficiëntie op grote schaal bereiken gaat over het betrekken en motiveren van een zeer groot percentage van het klantenbestand", zegt Richard Bosgraaf, medeoprichter en CEO van ValueA. "Ons platform is ontworpen om precies dat te doen -We zijn erg enthousiast om samen te werken met onze utility partners om hen te helpen de waarde van het smart grid te realiseren."

Nieuw accelerator dashboard ontworpen met eenvoud in gedachten
Het accelerator platform is voorzien van een nieuwe versie van ValueA's slimme meter dataportaal. Tot de nieuwe en bijgewerkte functies van het portaal behoren

Vereenvoudigde weergave van gegevens: De portal beschikt over een verbeterde weergave van energiegegevens die eenvoudig te begrijpen is.
Insight Dashboard: Een nieuwe functie die een diepgaande analyse uitvoert van de huidige verbruiksgegevens en bruikbare inzichten weergeeft over het energieverbruik thuis of in kleine bedrijven.

Neem voor meer informatie contact op met info@valuea.org.

Over ValueA: ValueA is een adviesbureau voor bedrijfs- en IT-toepassingen en de bedenker van het ValueA Accelerator Framework™. ValueA biedt flexibele, schaalbare en betaalbare business accelerators voor dienstverleners in de nutssector. ValueA richt zich voornamelijk op de nutsmarkt. Wij leveren high-end business accelerators voor energieleveranciers, netwerkbedrijven, meterbedrijven en waterbedrijven. ValueA is opgericht in 2014 en particulier eigendom. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Ga voor meer informatie naar www.valuea.org.

Mediacontacten
Richard Bosgraaf
Telefoon: 31 6 130 76 744
E-mail: info@valuea.org