Instaclustr

23 oktober 2015 - ValueA, de krachtige business accelerator en smart grid softwarebedrijf, kondigt vandaag de samenwerking met Instaclustr aan. Instaclustr beheert bedrijfskritische, hoog beschikbare applicaties.

"We zijn erg trots op deze samenwerking en strategische alliantie", zegt Richard Bosgraaf, medeoprichter en CEO van ValueA. "Instaclustr is in de eerste plaats Apache Cassandra-expert en pleitbezorger van deze nieuwe wereldtechnologie. En Instaclustr is op een missie om hun klanten te helpen de kracht van Cassandra te ontketenen.". ValueA zal zich richten op het strategische niveau van toonaangevende nutsbedrijven om hen te helpen de waarde van het slimme elektriciteitsnet te realiseren.

Neem voor meer informatie contact op met info@valuea.org.

Over ValueA: ValueA is een consultingbedrijf voor bedrijfs- en IT-toepassingen en de bedenker van het ValueA Accelerator Framework™. ValueA biedt flexibele, schaalbare en betaalbare business accelerators voor dienstverleners in de nutssector. ValueA richt zich voornamelijk op de nutsmarkt. Wij leveren high-end business accelerators voor energieleveranciers, netwerkbedrijven, meterbedrijven en waterbedrijven. ValueA is opgericht in 2014 en particulier eigendom. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Ga voor meer informatie naar www.valuea.org.

Mediacontacten
Richard Bosgraaf
Telefoon: 31 6 130 76 744
E-mail: info@valuea.org